5 kedvenc, esküvőre alkalmas ruha: Orsay

Öt darab az Orsay üzletből, amelyek tökéletesek lehetnek egy esküvőre, ha vendégként érkeztek!

Bemutatom a Princesse Jour új rovatát, és annak is az első cikkét, ahol ezentúl az esküvők másik fontos szereplőinek, a vendégeknek segítek ruhát találni. Könnyű elveszni a boltok kínálatában, viszont nehéz megtalálni a minden szempontból megfelelő álom-ruhát: ne legyen fekete, ne legyen fehér, ne legyen piros, ne legyen kihívó, ne legyen átlátszó, rá lehessen venni valamit, jó legyen a rossz időben is, találjunk hozzá cipőt, ne szorítson, de legyen túl bő, ne kövérítsen és a többi…

Egy szó mint száz, minden héten kiválasztok egy boltot, ahol feltérképezem az aktuális kollekció elegáns, esküvő-kompatibilis darabjait, majd kiválasztom az öt kedvencemet. Nektek pedig már csak fel kell próbálni őket!
Legelső üzletként az Orsay-t választottam, mivel meglepően elegáns nyári ruhák szerepelnek a kínálatban, elég jó áron. És, mivel ANNYIRA nem basic üzlet, mint mondjuk a H&M (ahol egyébként szintén szép ruhák vannak, nem akarok ezzel senkit megsérteni), tuti, hogy nem fog szembeköszönni a nagy eseményen, és igazán különleges összhatást érhettek el. Lássuk is, az Orsay 5 legszebb ruháját!

1: Sárga fodros ceruzaruha

Ár: 7 995 Ft
Megjegyzés: Nagyon jó a fazonja ennek a darabnak, biztos nem fújja fel a szél, csodás a színe, nem túlságosan “irodába való” a fodrok miatt, de biztos nem csak egy alkalommal lehet felvenni. Az egyetlen negatívuma az, hogy a sárga vonzza a rovarokat. :D

2: Pasztell rózsaszín csipkeruha

Ár: 6 995 Ft
Megjegyzés: Amint látjátok, eléggé special price ez a vattacukor színű ruha, nem sokan mondhatják el, hogy hétezer forint alatt találtak maguknak egy tökéletes esküvőhöz tökéletes ruhát, amit utána a hétköznapok során is felvehetnek egy farmerdzsekivel! Go for it!

3: Menta harangruha csipkével

Ár: 13 995 Ft
Megjegyzés: Ez a ruha igazi szerelem első látásra. Élőben azonban egy picit máshogy fest a fehér és a menta kombinációja, kissé a fogkrémre hajaz, de a képek alapján nagyon is szép, ha egy gyönyörű nő viseli és nem egy próbababa. Aki sokallja az árát, vagy nem vágyik ilyen sok fehérre, annak jó hír, hogy egy másik fazonban, olcsóbban és ombre színben is kapható ez a csipkecsoda!

4: Sötét, de virágos ruha

Ár: 11 495 Ft
Megjegyzés: Aki a sötétebb ruhákat részesíti előnyben, de nem szeretne totál feketében vagy sötétkékben pompázni az esküvőn, válassza ezt a sötét alapú, ám nagyon is vidám, virágokkal díszített megoldást!

5: Metálfényű ruha

Ár: 7 995 Ft
Megjegyzés: Ismét egy special price és egy különleges darab. Idén menő dolog metálos színt választani a kiöltözős alkalmakra is, ám egy esküvőn nyilván nem az a cél, hogy minden szem ránk szegeződjön. Ugyanakkor, ez a ruha nem túl hivalkodó, a színe is visszafogott, fodros, könnyed és légies, ja, és a váll megoldása is elég menő!

Jó ruhaválogatást!♥

Bogi

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s