10 őszi tortacsoda

Narancssárga díszek, piros színű falevelek, aranyba hajló színek, alma, fahéj, karamell, red velvet és a csoki ezer változata? Bizony, ez mind szerepelhet egy őszi esküvői tortán!

Az ősz beköszöntével egyre könnyebben utasítjuk vissza a könnyű habos-babos, gyümölcsös ízű tortákat, és mondunk óriási-hiper-mega nagybetűs IGENT a durva, tömény, csokival borított, karamell sziruppal nyakon öntött és egy újabb csoki réteggel bevont édességekre, de hát ki is hibáztathatna minket ezért? A pulóverek alatt úgyse látja senki azt a pár plusz kilót, nem? Na, ugye.

Amúgyse lehet könnyen ellenálni az ilyen jellegű kísértésnek, pláne nem az idei ősz kedvenc menyasszonytortái láttán. Nem is tudom mi lenne velem – na meg persze a tortával -, ha csak úgy felelőtlenül elém tennének egy ilyen gyönyörű műalkotást. Na, jó, sajnos PONTOSAN tudom a két lehetséges végkimenetelt. A: beleborulnék nagy izgatottságomban. B: annyit ennék belőle, hogy másnak nem marad, amennyi csak belém fér, aztán órákig rosszul lennék és azt hajtogatnám, hogy “soha többet nem eszek édességet” (sós ételeket azért természetesen igen).

Hagyjuk is az ábrándozást, és vessünk egy pillantást az ősz legszexibb és minden bizonnyal legfinomabb menyasszonyi tortáira!

8

2

11

6

4

13

10

9

1

14

Azt hittem, hogy a 10 tortás kép kevés lesz, de szerintem még ezek közül is rendkívül nehéz lenne kiválasztani egyet. Nektek melyik a kedvencetek? ♥

Bogi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s