A 95 éves virágszirom szóró lány

Emilie Voss a nagymamáját kérte fel virágszirom szóró koszorúslánynak és egyáltalán nem bánta meg: az év legaranyosabb esküvői képeit tudhatja magáénak! 

Magyarországon nem teszünk nagy különbséget, koszorúslánynak hívunk szinte minden lányt, aki segédkezik az esküvőn. Természetesen vannak a kis koszorúslányok, akik virágszirmot szórnak és nagyon cukik, míg megkülönböztethetjük tőlük a felnőtt, ugyanolyan színű vagy stílusú ruhát viselő hölgyeket, akik a menyasszony legfőbb támaszai és legjobb barátnői, rokonai.
Amerikában flower girl-nek nevezik a virágszirom szóró lányokat és általában aranyos kislányokat kérnek fel erre a szerepkörre.

Emilie Vossnak, aki egy toledói hírbemondó,  viszont mindig is nagyon különleges kapcsolata volt a nagymamájával, ezért minden esküvői szokásnak ellentmondva, őt kérte fel virágszirom szóró lánynak. A 95 éves nagyi boldogan mondott igent a feladatra, és ha hiszitek, ha nem, felülmúlta az év összes flower girljét.

95 Years

Nem hiszem, hogy Alice nagyi komolyan vette a felkérésünket, hogy legyen virágszirom szóró lány – mesélte Emilie. – De nem ellenkezett. 

Grandma Flower Girl

Ahogy a képen is látható, Alice nagyi kitűnő munkát végzett a januári esküvőn, valószínűleg neki adhatnánk “az év virágszirom szóró lánya”címet.

Grandma

Emilie azt is elmondta a Facebook és Instagram oldalán – ahol ezeket a nagyszerű képeket megosztotta -, hogy azért választotta a nagymamát erre a feladatra, mert mindenképpen éreztetni akarta vele, hogy mennyire fontos neki és azt szerette volna, hogy aktív részese legyen élete nagy napjának, ahogy egyébként az életének is.

Flower Girl Grandma

Ajándékként pedig mindketten a legmeghatóbb és legédesebb esküvői képeket kapták, amelyek tökéletesen mintázzák a köztük lévő kapcsolatot és szeretetet, ami egy nagymama és unoka közt lehet. ♥

forrás; BRIDES magazine 

Simon Boglárka
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s